« înapoi la prima pagină

Contactează-ne

Pentru informații suplimentare și răspunsuri la întrebări despre companie și mărcile sale, ne poți contacta la următoarele numere de telefon sau folosind formularul de contact de mai jos:

Telverde:  0800.150.150 (număr de telefon gratuit) – pentru informații, sugestii și comentarii referitoare la toate produsele noastre: produse alimentare, produse pentru curățenia locuinței, produse pentru îngrijire personală.

Unilever South Central Europe

Telefon:  (40)21. 303.48.00

Adresa: Băneasa Business & Technology Park
Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44, Clădirea B, Etaj 4
Sector 1, București  

Poți folosi acest formular pentru orice comentarii sau întrebări ai avea despre compania noastră sau despre mărcile noastre.

* Câmpurile cu asterisc sunt obligatorii1 Da, sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate de către S.C. Unilever South Central Europe S.A., cu sediul în mun. Ploiești, Bd.Republicii nr.291, jud.Prahova, în vederea soluționării cererii mele. În măsura în care nu mai doresc ca datele personale să fie prelucrate de Unilever South Central Europe SA în scopul menționat am luat cunoștință că pot solicita încetarea prin cerere trimisă la adresa de contact din Sos. București-Ploiești nr. 42-44, Clădirea B1-B2, et. 4, Sector 1, București, România. Orice astfel de retragere a consimțământului înaintată pînă la momentul soluționării cererii mele, nu mai permite Unilever să dea curs cererii mele. Am luat cunoștință că îmi pot exercita în mod gratuit dreptul de informare, de acces, restricționare, rectificare, ștergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opoziție, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, dreptul de a mă adresa justiției, printr-o cerere scrisă, datată și semnată trimisă la adresa Sos. București-Ploiești nr. 42-44, Clădirea B1-B2, et. 4, Sector 1, București, România. De asemenea, am luat cunoștință că am dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP. Procesarea datelor se face în baza consimțământului exprimat prin prezenta declarație. Datele vor fi stocate până la momentul în care voi solicita ștergerea prin cerere trimisă la adresa poștală menționată sau pentru o durată de cel mult 6 luni/3 ani de la momentul înregistrării cererii, în funcție de subiectul cererii (reclamație/simplă cerere informații).